Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-9 од 9
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza / Physico-chemical, nutritional and sensory properties of sausages in the type of frankfurter of culled goat meat
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-05-2021) -
Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu / Aroma encapsulation in carnauba wax, alginate and polyvinyl alcohol
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-12-2014) -
Izolovanje i fizičko-hemijska karakterizacija ulja iz semena crvenih sorti grožđa / Extraction and physico- chemical characterization of grape seed oils obtained from red grape varieties
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 26-12-2014) -
Mogućnost primene ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja u proizvodnji bezalkoholnih pića / The possibility of use of the extracts of medicinal and aromatic herbs in the production of soft drinks
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 05-03-2014) -
Termalna, hemijska i funkcionalna svojstva tropa od jabuke i mogućnosti primene u prehrambenoj industriji / Thermal, chemical and functional properties of apple pomace and its potential use in food industry
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-12-2019) -
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike / Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-02-2023) -
Физичка, хемијска, сензорна и функционална својства ферментисаних кобасица са додатком биљних уља / Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2015) -
Хемијска, функционална и сензорна својства пива обогаћеног биолошки активним састојцима грожђа / Chemical, functional and sensory properties of beer enriched with biologically active compounds of grape
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 29-09-2017)