Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Efekti korišćenja sojine melase u obrocima za krave u laktaciji / The effects of using soybean molasses in diets for dairy cows
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-07-2018) -
Procena hranljive vrednosti lucerke u ishrani preživara na osnovu morfoloških parametara / Evaluation of alfalfa nutritive value in ruminants based on morphological parameters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 07-02-2014) -
Uticaj fenofaze razvića na zastupljenost lignina i hranljivu vrednost lucerke i crvene deteline / Effect of development stage on content of lignin and nutritive value of alfalfa and red clover
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 11-02-2015) -
Uticaj ishrane na kvalitet prirodno i veštački dobijenih pčelinjih matica uz praćenje stepena ekspresije gena za vitelogenin tokom razvojnih stadijuma / The influence of diet on the quality of naturally and artificially obtained queen bees, and vitellogenin gene expression during their development
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 11-06-2020) -
Uticaj mikrobioloških inokulanata na hranljivu vrednost i aerobnu stabilnost silaže kukuruza i senaže lucerke / Effect of microbiological inoculants on nutritive value and the aerobic stability of corn silage and alfalfa haylage.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-07-2017)