Претрага по менторима
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Karakterizacija bakteriocina bakterija mlečne kiseline i mehanizmi delovanja na senzitivne ćelije / Characterisation of bacteriocins of lactic acid bacteria and mechanisms of action on sensitive cells
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 02-02-2015) -
Karakterizacija i determinacija bakteriocina autohtonih laktokoka / Characterization and determination of bacteriocins produced by autochthonous Lactococci
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 16-09-2016) -
Potencijal primene autohtonih bakterija mlečne kiseline kao antilisterijskih kultura u proizvodnji hrane / Application potential of autochthonous lactic acid bacteria as antilisterial cultures in food production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-07-2022) -
Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima / Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-06-2016) -
Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira / Truffle (Tuber sp.): microflora, aromatic compounds and application in cheese production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-09-2021)