Преглед по теми "nutritive value"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Procena hranljive vrednosti lucerke u ishrani preživara na osnovu morfoloških parametara / Evaluation of alfalfa nutritive value in ruminants based on morphological parameters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 07-02-2014) -
Uticaj fenofaze razvića na zastupljenost lignina i hranljivu vrednost lucerke i crvene deteline / Effect of development stage on content of lignin and nutritive value of alfalfa and red clover
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 11-02-2015) -
Uticaj fizičko-hemijskih karakteristika semena uljane tikve (Cucurbita pepo L.) na kvalitet i nutritivna svojstva hladno presovanog ulja / Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-02-2012) -
Uticaj mikrobioloških inokulanata na hranljivu vrednost i aerobnu stabilnost silaže kukuruza i senaže lucerke / Effect of microbiological inoculants on nutritive value and the aerobic stability of corn silage and alfalfa haylage.
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-07-2017) -
Uticaj termičke obrade na nutritivnu vrednost i oksidativnu stabilnost ulja semena uljane tikve golice Cucurbita pepoL. / Influence of thermal treatment of pumkin seed Cucurbita pepo L. on nutritive value and oxidative stability of oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2011) -
Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла / Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-09-2017)