Преглед по теми "maceracija"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Dinamika sadržaja biološki aktivnih fenolnih jedinjenja grožđa sorte Cabetrnet Sauvignon tokom fenofaza sazrevanja, primarne prerade, vinifikacije i uticaj na antioksidativni kapacitet vina / Dynamics of biologically active phenolic compounds of Cabernet Sauvignon grape variety during phenophases of maturation, primary processing, vinification and influence on wine antioxidant capacity
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-07-2022) -
Dobijanje digoksina iz smeše sekundarnih glikozida Digitalis lanata Ehrh. različitim tehnikama ekstrakcije tečnost-tečnost / Isolation of digoxin from secondary glycoside mixture of digitalis lanata ehrh. Using different liquid-liquid extraction techniques
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 17-04-2014) -
Ekstrakcija ulja iz semena konoplje (Cannabis sativa L.) i njegova primena u sintezi biodizela
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 28-09-2018) -
Optimizacija i modelovanje kinetike ekstrakcije rezinoida i mineralnih materija iz belog ivanjskog cveća (Galium mollugo L.)
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 2014) -
Uticaj tehnoloških faktora u proizvodnji crvenih vina na sadržaj i stabilnost katehina i njihovih oligomera / Influence of technological factors in the production of red wine on the content and stability of catechins and their oligomers
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2010)