Преглед по теми "kvalitet mesa"
Приказ резултата 1-13 од 13
-
Fenotipska i genetska varijabilnost osobina kvaliteta polutki i mesa svinja / Phenotypic and genetic variability of quality traits of pig carcass sides and meat
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 2012) -
Proizvodnja i kvalitet proizvoda kokoši nosilja iz alternativnih sistema gajenja / Production and quality of products from laying hens in alternative rearing sustems
(Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак, 24-02-2017) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara kvaliteta mesa brojlera / Comparative analysis of carcass meatiness and selected meat quality parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-11-2013) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara mesa junadi u tovu / Comparative analysis of carcass meatiness and selected parameters of meat in fattening beef cattle
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-06-2016) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013) -
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja / The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 25-12-2014) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera / Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-12-2020) -
Zdravstveno stanje i kvalitet mesa svinja rase mangulica i meleza između rase mangulica i duroka / The state of health of the pig meat breeds of mangulets and molasses between the race of mangulets and durok
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 07-02-2018) -
Коришћење репичиног уља у исхрани шарана и лињака као фактора промене квалитета меса / Korišćenje repičinog ulja u ishrani šarana i linjaka kao faktora promene kvaliteta mesa
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 10-01-2014) -
Утицај примене мешавине етарских уља у исхрани на производне карактеристике и квалитет меса бројлерских пилића / Uticaj primene mešavine etarskih ulja u ishrani na proizvodne karakteristike i kvalitet mesa brojlerskih pilića
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2019)