Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije / Characterization of the quality, nutritive value and stability of virgin olive oils produced in different regions of Libya
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-09-2018) -
Stabilizacija hladno presovanog suncokretovog ulja primenom etarskih ulja i ekstrakata odabranih vrsta lekovitog i začinskog bilja / Stabilization of the cold pressed sunflower oil using essential oils and extracts of selected medicinal and culinary herbs
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-08-2022) -
Uticaj genotipa, spoljnje sredine i njihove interakcije na prinos i kvalitet semena uljane repice / The effect of genotype, environment and their interaction on yield and seed quality of rapeseed
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-09-2021) -
Uticaj kvaliteta semenki grožđa na bioaktivne komponente i održivost hladno presovanog ulja / Impact of grape seed quality on bioactive components and stability of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2019) -
Примена стабљика дувана типа Берлеј и процена доприноса искоришћењу пољопривредне биомасе у Србији / Application of the Berley type tobacco stalks and evaluation of the contribution to the utilization of agricultural biomass in Serbia
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 17-01-2022)