Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Bakterije mlečne kiseline pirotskog kačkavalja
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 13-07-2015) -
Ispitivanje mogućnosti primene kompjuterskog vizuelnog sistema za merenje boje hrane animalnog porekla / The feasibility of animal source foods color measurement using CVS
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-02-2022) -
Procena izloženosti hemijskim opasnostima u hrani animalnog porekla / Exposure assessment to chemical hazards in food of animal origin
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-11-2022) -
Uticaj odabranih faktora na tok kisele i sirišne koagulacije kozjeg mleka i kvalitet jogurta i sireva / Influence of selected factors on the acid and rennet coagulation of goat's milk and the quality of yoghurts and cheeses
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-06-2021)