Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Eko-energetska analiza i simulacija kogenerativnih postrojenja na naftnim poljima / Eco-energetic analysis and simulation of cogeneration plants at oil fields
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-04-2021) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Ispitivanje uticaja procesa ekstrudiranja na dobijanje i stabilnost funkcionalnog hraniva za životinje na bazi lanenog semena / Investigation of extrusion influence on production and stability of functional animal feed componentbased on linseed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2014) -
Istovremeni uticaj permeabilnosti sloja, prečnika vlakna i ulazne koncentracije uljne faze na separaciju mineralnih ulja iz otpadnih voda / Simultaneous effect of bed permeability, fiber diameter and oil phase inlet concentration on the separation of mineral oils from wastewater
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-06-2020) -
Modelovanje, simulacija i optimizacija dobijanja gumenih proizvoda na osnovu različitih kaučukovih smeša / Modelling, simulation and optimization of obtaining products based on different rubber mixtures
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-03-2023) -
Uklanjanje visokog sadržaja organskih i neorganskih polutanata iz podzemnih voda Vojvodine primenom nanofiltracije / Organic and inorganic polutants high content removal from Vojvodina groundwater by application of nanofiltration
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-07-2016) -
Uticaj dodatka biljnih proteinskih koncentrata u hranu za životinje na kvalitet peleta / The effect of addition of plant protein concentrates in animal feed on pellet quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-07-2013) -
Развој екструдираног снек производа унапређеног нутритивног квалитета, формулисаног уз додатак сировина анималног порекла и пивског тропа / Razvoj ekstrudiranog snek proizvoda unapređenog nutritivnog kvaliteta, formulisanog uz dodatak sirovina animalnog porekla i pivskog tropa
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-02-2024)