Претрага по менторима
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica / The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 27-12-2019) -
Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла / Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-09-2017) -
Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица / Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 03-11-2020)